Könnyen elkészíthető csokoládé krém keverék. Torták, muffinok, browniek díszítésére alkalmas krém. A krém elkészítése nagyon egyszerű, a végeredmény viszont sokkal könnyedebb a vajas krémeknél. Eszenciákkal vagy aromákkal ízesítheti. Folyamat Keverjen össze 150 g krém keveréket, 100 ml tejet és 100 ml vizet (még jobb ha 200 ml tejet vagy tejszínt használ). Magas fokozaton keverje 3 percig, ízlés szerint ízesítheti eszenciával vagy aromával. Ha díszíteni szeretne a krémmel, használjon habzsákot. Felbontás után hűtőben tárolva pár napig felhasználható. A következő használat előtt keverje át. Átlagos tápérték 100 g termékben Energiaérték 2019 kJ Energiaérték 482 kcal Zsiradék 22,2 g - ebből telített zsírsavak 14,9 g Szénhidrát 60,3 g - ebből cukrok 44,3 g Fehérje 6,7 g Só 0,6 g Összetétel cukor, kakaópor , glükóz szirup, pálmaolaj , emulgeálószerek: E471, E472f, tejpor, hidrogénezett kókuszzsír, tejzsír. Allergének Nyomokban tartalmaz: glutén, tojás, szója, farkas bab.
Tömeg |
450 g |
Pečenie |
Ingrediencie |
Ízesítés (aroma) |
Čokoláda |