Arany hengerelt fondant, amely szerkezetének köszönhetően rugalmas, sima, könnyedén használható és feldolgozás után teljesen megkeményedik. Minden kezdő és profi cukrász számára megfelelő. Egyszerűen készíthet vele különféle fondant formá kat vagy dekorációk at. A termék nem tartalmaz glutén és vegetáriánusok számára is megfelelő. Elkészítés Körülbelül 500 g fondantot használunk egy 25 cm átmérőjű szabványos kerek tortához. A rugalmasság javítása érdekében javasoljuk a Tylo por és víz hozzáadását. Az optimális arány egy teáskanál 250 g fondanthoz. Bevonás előtt javasoljuk, hogy alaposan keverjük össze és sodrófával nyújtsuk egy vékony porcukor rétegen. Tanácsok és tippek Használat előtt hagyja szobahőmérsékleten a fondantot Átlagos tápértéktartalom 100 g-ban energia érték 1906 kJ energia érték 454 kcal Zsírok 23,0 g - ebből telített zsírsavak 14 g Szénhidrát 62,0 g - ebből cukrok 47,0 g Fehérjék 0,0 g Só 0,0 g Összetevők Kakaóvaj, glükózszirup, rizskeményítő, cukor Szín: E171, E172 Allergének Tej, beleértve a laktózt és származékait, szóját és származékait, szulfitokat Mlieko vrátane laktózy a derivátov, sója a deriváty, siričitany.
Szín |
Arany |
Pečenie |
Ingrediencie |